ASAYİŞ Haber Girişi : 24 Aralık 2018 19:01

Kars'ta Şüpheli Çanta Paniği

Kars'ta Şüpheli Çanta Paniği
Kars'ta akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası arkasındaki jeneratörün üzerine bırakılan şüpheli çantalar polis ekiplerini teyakkuza geçirdi.

Kars Olay- Kars'ta Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi ile Faikbey Caddesi kavşağında bulunan İl Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası'nın arkasında bulunan jeneratör üzerine bırakılan şüpheli çanta polis ekiplerini teyakkuza geçirirken cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

 

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri, itfaiye ekipleri ve bomba imha uzmanı sevk edildi. Cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı özel kıyafetlerini giyinirken, çantanın sahibi olan minik öğrenci olay yerine gelerek çantanın kendisine ait olduğunu ve okul çantası olduğunu söyledi. Daha sonra polis ekipleri çantayı jeneratör üzerinden aldı. Bu sırada çantayı bırakan çocuğun annesi de olay yerine geldi. 

Polis ekipleri ifade işlemleri için çantasını bırakan çocuk ve annesini Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Kısa süreli paniğe sebep olan şüpheli çantanın sahibinin çıkması üzerine cadde araç ve yaya trafiğine tekrar açıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.