KARS Haber Girişi : 06 Mayıs 2020 14:01

Kars'ta Sosyal Mesafe Kuralı Hiçe Sayıldı

Kars'ta Sosyal Mesafe Kuralı Hiçe Sayıldı
Kars Belediyesi'nin kurmuş olduğu Kadın Dayanışma Merkezi açılışında koronavirüsle mücadele de en etkin yöntemlerden biri olan sosyal mesafe kuralı adeta hiçe sayıldı.

Kars Olay-Koronavirüs salgını ile mücadele döneminde en önemli kural evde kalmak, güvenli mesafeyi korumak ve maske takmak. Ancak bu gün Kars Belediyesince açılışı gerçekleştirilen Kadın Dayanışma Merkezi açılışında resmen koronavirüse davetiye çıkarıldı.

 

Sokakta yan yana yürüyen kişilere ceza kesildiği bir dönemde, açılış töreninde kurallara uyulmaması eleştirilere neden oldu.

 

Sosyal mesafe kuralının hiçe sayıldığı açılış töreninde kurdele kesimi sırasında davetliler sosyal mesafe kurallarını bir kenara bırakmış oldular.

 

Kars Belediyesin binasında açılışı gerçekleştirilen ve sosyal mesafe kurallarının hise sayıldığı Kadın Dayanışma Merkezinin açılışına ise; HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, HDP Ağrı Mvilletvekili Dilan Dirayet Taşdemir ve Şevin Alaca katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.