KARS Haber Girişi : 13 Nisan 2019 14:01

Kars'ta Sarayın Trafosunu Çaldılar!

Kars'ta Sarayın Trafosunu Çaldılar!
Beylerbeyi Sarayındaki hırsızlık polis ekiplerini harekete geçirdi.

Kars Olay-Kars kalesi eteklerinde bulunan Beylerbeyi Sarayında hırsızlık olayı meydana geldi. Geçtiğimiz yıl restorasyonuna başlanılan Beylerbeyi sarayı çalışmaları bu yılda başlanıldığı gün hırsızlık vakkası ile karşı karşıya kaldı. Sarayda restorasyon çalışmaları için kullanılan elektrik trafo merkezi ve elektrik kabloları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalışmanın olmadığı zamanda çalındığı belirleyen restorasyon firması çalışanları olayı emniyet güçlerine bildirdi.

Beylerbeyi sarayında meydana gelen trafo ve kablo hırsızlığını inceleyen polis ekipleri çevrede ve olay yerinde fotoğraflar çekerek delil topladılar.

Restorasyonu yürüten firma yetkilisi Abdulkerim Tüveli çalınan trafo merkezinin değeri 5 bin TL ancak biz para konusunda değiliz işlerimiz aksadı keşke bizden para isteseydiler ihtiyacım var deseydiler elektrik tesisatını sökmek onlara yarar sağlamaz bize zarar sağlamaz ancak işlerimizin aksamasına çalışmaların belli bir süre zaman durmasına neden oldu üzüldüm bu tür durum karşısına sadece tek kelime yazıklar olsun diyorum  ifadelerini kullandı.

 

Haber / Foto: Adem ALP

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.