ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 15 Ekim 2020 23:27 Haber Girişi : 15 Ekim 2020 23:32

Kars'ta Ruhsatsız Silah Operasyonu

Kars'ta Ruhsatsız Silah Operasyonu
Kars’ın Arpaçay ilçesi Tepeköy mevkiinde şüpheli 4 şahsın evinde yapılan aramada, çok sayıda silah ve mühimmat yakalandı.

Kars Olay-Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından 13.10. 2020 tarihinde Arpaçay İlçesi Tepeköy mevkiinde önceden tespit edilen 4 şahsın evinde yapılan aramada, 1 adet tabanca, 3 adet tabanca şarjörü, 2 adet av tüfeği, 5 adet av tüfeği kartuşu, 1 adet kamera kayıt cihazı ve silahlara ait 100 adet mühimmat ele geçirildi.

 

Bulunan silahlara Jandarma tarafından el konularak, kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma Kriminal Merkezine gönderildi. Olayla ilgili 4 şahıs hakkında adli işlem yapıldığı öğrendildi.

 

Yapılan açıklamada: "Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.