ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 25 Ağustos 2020 14:13 Haber Girişi : 25 Ağustos 2020 14:17

Kars'ta Ruhsatsız Silah Operasyonu

Kars'ta Ruhsatsız Silah Operasyonu
Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 5 adet ruhsatsız tabanca 8 adet tabanca şarjörü, 154 adet mühimmat ve çok sayıda tabanca parçası ele geçirildi.

Kars Olay- Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan titiz planlama ve çalışma sonucunda 24.08.2020 tarihinde Arpaçay İlçesi mevkiinde bir şahsın evinde yapılan aramada 5 adet ruhsatsız tabanca 8 adet tabanca şarjörü, 154 adet mühimmat ve çok sayıda tabanca parçası ele geçirildi.

 

Ayrıca evde yapılan aramalarda çalıntı olduğu öğrenilen 1 adet motosiklet ele geçirierek sahibine teslim edildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

 

Yapılan Açıklamada: "Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.