KARS Haber Girişi : 01 Haziran 2021 13:20

Kars'ta Restoran ve Kafeler Yeniden Hizmete Açıldı

Kars'ta Restoran ve Kafeler Yeniden  Hizmete Açıldı
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan restoran ve kafeler haziran ayı normalleşme süreci çerçevesinde hizmet vermeye başladı.

Kars Olay-  Restoran, kafe, pastahane, kıraathane, çay bahçesi işletmecileri sabahın erken saatlerinde iş yerlerine gelerek iş yerlerini hizmete hazır hale getirerek dezenfekte ettikleri işletmelerinde uzun bir aranın ardından müşterilerini beklemeye başladı.

 

Kars’ta Sütlü Çardak  Cafe işletmecisi Eşref Aktaş yaptığı açıklamada, uzun süren ayrılığın ardından tekrar iş yerlerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Dün geceden itibaren hazırlık yaptıklarını ve sabah erkenden gelerek iş yerlerini vatandaşların hizmetine hazır hale getirdiklerini anlatan Aktaş, "Temizliğimizi yaptık, Cafenin her yerini dezenfekte ettik. Masaları sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde düzenledik. Nezih bir ortamda müşterilerimize hizmet vermeye başladık" İfadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.