ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Eylül 2018 12:07

Kars'ta Özel Harekat Zırhlısı Kaza Yaptı

Kars'ta Özel Harekat Zırhlısı Kaza Yaptı
Kars'ta Özel Harekat Polislerinin zırhlı ekip aracı takla attı. Meydana gelen kazada 2 özel harekat polisi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kars Olay- Kars'ta özel harekat polislerinin içerisinde olduğu zırhlı ekip aracı kontrolden çıkarak takla attı.

Edinilen bilgiye göre Kars Ardahan Karayolu Asri Mezarlık yakınlarında sürücü Mehmet T. idaresindeki zırhlı ekip aracı henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan polis aracı yolun karşı şeridine geçerek orta refüjde bulunan kaldırım taşlarına çarparak takla atıp durabildi.

Kazada aynı ekip aracında bulunan sürücü özel harekat polisi Mehmet T. ile meslektaşı Özgür B. yaralandı. Kazayı gören diğer araç sürücüleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa süre içerisinde çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi. Yaralı polisler ambulanslar ile Kars Harakani Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleride hastaneye gelerek polis memurlarının sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Olayla ilgili polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.