KARS Haber Girişi : 27 Kasım 2021 23:30

Kars'ta Otomobil Şarampole Uçtu, 1 Yaralı

Kars'ta Otomobil Şarampole Uçtu, 1 Yaralı
Horasan/Sarıkamış Karayolunda seyir halindeki otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Kars Olay-  Ankara'dan Kars'a dönen AK Parti Kars eski Milletvekil Zeki Karabayır'ın yeğeni, İş insanı Harun Emre Yıldırım idaresindeki otomobil Horasan Erzurum arasındaki viyadükte sis ve buzlanmadan dolayı kaza yaptı.

 

Sis ve buzlanmadan kaynaklı 150 metrelik şarampole uçan araç sürücüsü Harun Emre Yıldırım'ın kaburgaları kırıldı. Kaza sonrası perte çıkan araçtan yoldan geçen sürücülerin yardımıyla çıkarılan Yıldırım, Sarıkamış Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra Kafkas Üniversitesi  Araştırma Hastanesine sevk edildi.  

 

Yoldan geçen sürücülerin yardımı ile  meydana gelen kazadan kaburga kemikleri kırık halde kurtulan Yıldırım, kaza sonrası olay yerine giden avukatı aracılığıyla elde edilen delillerden hareketle trafik işaret levhalarının yetersizliğinden ve levhalar arası mesafenin yönetmeliğe uygun olmayışından kaynaklı kaza yaptığını ve karayollarından davacı olacağını belirtti. 

 

Meydana gelen kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KARS'lı 29 Kasım 2021 08:01

    Çevre,Hayvan,Öğrenci de bunların en kolay bağış yapacakları yalan bahaneleri. Kazadan önce niye Karayollarını şikayet etmedi?

  • Tamer bayramlı 28 Kasım 2021 22:49

    Milletvekili yeğeni oluncamı dikkate alınıyor olmayan levhadan yazılan cezaya itiraz ettim dikkate bile almadılar levha koyma fotoğrafı çekiyorlar ama levha vatandaş oradan geçerken levhanın orada olmadığını ispatlayabilene aşk olsun. Ayrıca çevre yollarına çıkan at köpek gibi canlıların sebebiyet verdiği kazaları saymıyorum bile hayırlı işler

  • Akrabası. 28 Kasım 2021 21:20

    Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki adam olan, yiğit olan düşmanına bile geçmiş olsun demeyi bilir. Çok şükür bizi eleştiren adam gibi adam değilmiş. Hastanede sorduk Harun Beye; alınacak tazminat ile sokak köpeklerine mama alınacakmış. Adını yazarsan maç dağıtımında sana da haber veririz. Avukata gelince sadece Suat bey değil Kenan bey ve ofisinde çalışan diğer avukatlara da vekaletname verdiğini ifade etti. Haricen ailesine mensup avukatlar da varmış. Adını yazarsan lüzum edince numaralarını atacakmış.

  • Sarıkamış 'li 28 Kasım 2021 14:29

    Tazminat Peşine Düştünüz Hemen Nr Acı Bir Olay Avukatı Kimmiş Suat Doğan mi