KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 12 Haziran 2019 19:25

Kars'ta 'Öğrenme Şenlikleri' Sergisi

Kars'ta 'Öğrenme Şenlikleri' Sergisi
Kars'ta Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri ve Halk Eğitim Merkezleri tarafından yapılan el ürünlerinin gösterimi için sergi açıldı.

Kars Olay-Kars'ta, Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen, toplumda öğrenme kültürünü yaygınlaştırmak, farkındalığı arttırmak ve öğrenmeye erişimi sağlamak amacıyla düzenlenen ve 14 Haziran 2019 Cuma gününe kadar açık kalacak olan “Öğrenme Şenlikleri” sergisinin açılışı yapıldı.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Konağı yanındaki kent meydanında düzenlenen etkinlikte sunulan halk oyunları gösterisinin ardından stantları gezen Kars Valisi Türker Öksüz, stantlarda yer alan ürünler ve yapılan çalışmalar hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında il merkezi ve ilçelerdeki Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin alanları ile ilgili yaptıkları çalışmaların sergilendiği ‘Öğrenme Şenliği’nin açılışına; Kars Valisi Türker Öksüz, 14.Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, kamu kurum-kuruluşlarının yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.