KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 10 Kasım 2019 00:42

Kars'ta 'O Ses Emniyette'

Kars'ta 'O Ses Emniyette'
Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Umutlu Yarınlar için Takipteyiz-2" Projesi kapsamında 11 okuldan öğrencilerin katıldığı ses yarışması düzenledi.

Kars Olay- Kars Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Çocuk Şube Müdürlüğü  görevlilerimizce, ÇOGEP kapsamında yürütülen “Umutlu Yarınlar için Takipteyiz-2"  Projesi kapsamında; çocukların aralarındaki iletişimin güçlendirilerek kendi iç dinamiklerin ortaya çıkarılması, kendilerini toplum önünde kolaylıkla ifade edebilme ve kanıtlama imkânı, ayrıca çevrelerine aktarabilecek seviyede birer rol model olmalarını sağlamak amacıyla 08/11/2019 günü  Yeni İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda “SESİMİZ EMNİYETTE” adı altında ses yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya çok sayıda okul katılmış olup, yaklaşık bir ay süren elemeler sonucu 11 okulumuzdan yarışmacı öğrencilerimiz finale katılmaya hak kazanmıştır. Yarışma sonunda; sesi güzel olan ve 1., 2. ve 3. olmaya hak kazanmış 3 (üç) öğrenciye bisiklet, ayrıca yarışmacı tüm öğrencilerimize plaket takdim edilmiştir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.