KARS Düzenleme Tarihi : 29 Temmuz 2020 09:51 Haber Girişi : 29 Temmuz 2020 09:56

Kars'ta O Gazeteden Korkutan İddia!

Kars'ta O Gazeteden Korkutan İddia!
Kars Pusula Gazetesi Kars'ta koronavirüs salgın hastalığının hızla yayılmaya başlandığının ve salgının son günlerde artış gösterdiğini iddia etti.

Kars Olay-Son zamanlarda yaptığı haberlerle Kars'ta gündem oluşturan Kars Pusula Gazetesi yeni bir iddiayı ortaya attı. Kars Pusula gazetesinin yaptığı habere göre Kars'ta koronavirüste ikinci dalga yaşanacağı iddia edildi.

İşte Kars Pusula Gazetesinin O Haberi: "Kars'ta koronavirüs salgınının hızla yayılması vatandaşı tedirgin ediyor. 2020 yılı Mart ayı itibarıyla dünya genelinde olduğu gibi Ülkemizi ve İlimizi de etkisi altına alan Covid-19 pandemi salgını ilimizde hızla yayılmakta. Kars İl genelinde bazı köyle karantina altına alınırken, bazı İlçelerde de maske takma zorunluluğu getirilmesi salgında ikinci dalga olarak algılanmakta. 

Kars'ta Harakani Devlet Hastanesi ile Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde salgın nedeniyle bir çok vatandaşın başvurduğu ve yapılan test sonuçlarında başvuru yapan vatandaşların bir çoğunda test sonucu pozitif vakaya rastlandığı öğrenildi.

Yaz mevsimi ile birlikte pandemi sürecinde de başlatılan normalleşme sürecini suistimal eden bazı vatandaşlar büyük şehirlerden Kars'a gelerek salgının yayılmasına neden oldular. Hal böyle olunca, koronavirüs salgın hastalığı da hızla yayılmaya başlamış oldu. Salgının son günlerde artış göstermesi, Kurban bayramında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanır mı? sorusunu akıllara getiriyor."

 

Kaynak: Kars Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.