SAĞLIK Haber Girişi : 17 Aralık 2018 15:39

Kars'ta Mustafa Mesut Budak Özel Diş Kliniği Açıldı

Kars'ta Mustafa Mesut Budak Özel Diş Kliniği Açıldı
Kars’ta Mustafa Mesut Budak tarafından açılan Özel Diş Polikliniği hizmete girdi. 

Kars Olay-Kars Cumhuriyet Mahallesi turan çelebi sok Bulutlar Apartmanı No:12 Ağız ve Diş Polikliniği olarak hastalara hizmet verecek olan polikinlik dün düzenlenen görmekmli açılş töreniyle açılışı yapıldı.

Diş Hekimi Mustafa Mesut Budak tarafından hizmete sunulan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin açılışını AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İYİ Parti Kars Eski İl Başkanı Settar Kaya, Kars Işıklı Cami İmamı Ahmet Erdem gerçekleştirdi. Polikliniğin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

 

GÜZEL HEDEFLERLE YOLA ÇIKTIK
Açılış konuşmasını yapan Diş Hekimi Dr. Mustafa Mesut Budak, ”Tek hedefimiz mutlu çalışacak bir iş yeri hayal ettik. Bunu Bugünde açılışını gerçekleştiriyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyor, Kars için hayırlı olmasını diliyorum” Güzel hedeflerle yola çıktık. Bugün bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, herkes için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Açılış sonra Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini dolaşan misafirler klinik hakkında Doktor Mustafa Mesut Budak'tan bilgi aldılar. Açılışı yapılan klinikte verilecek hizmetler hakkında görüşlerrin alınmasının ardından misaiflere ikramda bulunulmasının ardından hayırlı olsun dilekleriyle açılış sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tamer tasdemir 18 Aralık 2018 10:32

    Gerçek ve tarafsız tek haber ajansı kars olay