KARS Haber Girişi : 23 Nisan 2020 02:02

Kars'ta Minikler 23 Nisan'ı Evde Kalarak Kutluyorlar

Kars'ta Minikler 23 Nisan'ı Evde Kalarak Kutluyorlar
TBMM'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl bir çok çocuk tarafından evde kutlandı.

Kars Olay-Koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan 2020 şenlikleri için evden kutlama kararı alındı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu yıl çocuklar tarafından evlerinde kutlandı.

 

İlk defa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okullarda kutlanmayacak. 23 Nisan gösterileri olmayacak. Bu yıl gösteri alanlarında ve okullarda kutlanmamasının burukluğunu yaşayan çocuklar evlerinde anne ve babalarının hazırlamış oldukları, Türk Bayraklı ve Atatürk resmi olan balonlarla süslenmiş olan evlerinde çektikleri video kliplerle 23 Nisan kutlamalarına katılıyorlar.

 

İşte Anne ve Babası tarafından hazırlanan 23 Nisan kutlamasına evlerinden okudukları 23 nisan şiiri ile video klip hazırlayan Bilal Ayaz Samancı, evinde 23 Nisan afişi hazırlayarak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evde kutlayan binlerce çocuktan biri oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.