KARS Haber Girişi : 23 Şubat 2022 23:15

Kars'ta Mide Bulandıran Hareket, İki Kadın Girdikleri Apartmana Tuvaletini Yaptı

Kars'ta Mide Bulandıran Hareket, İki Kadın Girdikleri Apartmana Tuvaletini Yaptı
Kars'ta kimliği belirsiz İki kişinin girdiği apartmanda tuvaletini yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kars Olay-  Kars'ta bir apartmanda meydana gelen mide bulandırcı  olay güvenlik kameralarıyla ortaya çıktı. 

 Apartmana giren iki kadın apartmanın asansörüne tuvaletini yaptı, Apartman sakinlerini ayağa kaldıran olay an be an güvenlik kamaraları tarafından kaydedildi. 

 

Gazi Ahmet Muhtar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesinde bu pazar yaşanan olayda, Apartman sakinleri asansörde karşılaştıkları pislik ve ortaya yayılan koku karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar.

 

Apartman yönetimi ve bina sakinleri olayı aydıınlatmak için güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kameralarında ortaya çıkan görüntüler  apartman yönetimini harekete geçirdi. 

 

GERÇEK KAMERA KAYITLARINDA ORTAYA ÇIKTI

Görüntülerde iki bayanın binaya girdiği birinin nöbet tutuğu sırada diğer bayanın asansöre tuvaletini yaptığı belirlendi  Apartmana giren bayanlardan birinin  bina girişinde  kıyafetini değiştirmesi de pes dedirtti.   

 

APARTMAN SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ!

Durumu polis ekiplerine bildirip savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirten apartman yönetimi  kimliği belirsiz kişilerden  şikayetçi olacak.  Apartman sakinleri ve yönetimi, bu iğrenç ve mide bulandırıcı olayı yapan kadınların bulunması ve cezalandırılmasını istiyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.