ASAYİŞ Haber Girişi : 05 Ağustos 2019 00:21

Kars'ta Küçük Çocuğa Tren Çarptı

Kars'ta Küçük Çocuğa Tren Çarptı
Kars'ta akşam saatlerinde tren rayları üzerinde yürüyen küçük çocuğa tren çarptı. 

Kars Olay-Halitpaşa Mahallesinde meydana gelen olayda M.T. isimli küçük çocuk trenin çarpması sonrasında köprüden aşağı düştüğü görgü tanıkları tarafından iddia edildi. 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan çocuğu ambulansla hastaneye kaldırırken olayla ilgili polis ekipleri ve TCDD tarafından soruşturma başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

 

KARS OLAY HAZİRAN AYINDA UYARMIŞTI!

Kars'ta Tren Yolu Tehlike Saçıyor!

Tren Yolunu Kullanan Vatandaşlar Üst Geçit İstiyorlar.

Kars Olay-Yüzlerce vatandaş tehlikeye aldırmadan aynı yolu kullanıyor. Kars’ı ortadan ikiye bölen tren yolunun geçtiğimiz yıllarda iki tarafı da güvenlik gerekçesiyle beton bariyerlerle duvar örüldü. Halitpaşa ve Örnek mahallesi vatandaşlarının geçebilecekleri tek çıkış kapısı bırakıldı; bu bırakılan kapının uzak mesafeli olması nedeniyle her iki mahalle sakinleri de tren yolunun Devlet su işleri kanalının geçtiği bölümden tehlikeye aldırış etmeden geçerek şehir merkezine gelmeyi tercih ediyor. Olası bir kaza yaşanmasının kaçınılmaz olduğunun görüldüğü bölgede her hangi bir emniyet tedbiri de alınmış değil. 

Tren yolundan geçerek şehir merkezine gelen vatandaşlar mahalleleri için tren yolunda üst geçit yapılmasını istiyorlar. Her iki mahallede oturan vatandaşlar, "Sürekli buradan geçiyoruz ancak çok tehlike arz ediyor. Zaman zaman düşme olayı yaşanıyor, birkaç kez vatandaşların treni fark etmediklerini ve olası kazaları ucuz atlattıklarını bile gördük. Yetkililerden bu konuda bizlere yardımcı olmasını istiyoruz." ifadelerini kullandılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.