KARS Haber Girişi : 30 Nisan 2020 15:29

Kars'ta Koronavirüs Denetimleri Devam Ediyor

Kars'ta Koronavirüs Denetimleri Devam Ediyor
Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve sağlık görevlileri şehrin giriş çıkış noktasındaki uygulamasında sürücüler ve vatandaşlara alınan önlemler hatırlatılarak uyarılıyor.

Kars Olay-Kars Valiliği tarafından koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında, kentin giriş ve çıkışlarında sağlık taraması yapılıyor. Kentin, denetleme noktalarında, polis ekiplerinin yanı sıra sağlık ekipleri de görev alıyor. Durdurulan araçlarda, sağlık ekipleri tarafından sürücü ve yolcuların ateş ölçümü yapılıyor. Polisler tarafından ayrıca, vatandaşlara uyarılarda bulunularak almaları gereken tedbirler konusunda bilgiler aktarılıyor.

 

KARS VALİLİĞİ: TEDBİRLER VATANDAŞLARIMIZ İÇİN
Yapılan açıklamada: "Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında kolluk kuvvetlerimiz ve sağlık görevlilerimiz şehrimizin giriş-çıkışlarındaki kontrol noktalarında denetimlerine titizlikle devam ediyor. Tedbirler vatandaşlarımızın sağlığı için. Lütfen alınan tedbirlere hassasiyetle uyalım." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.