KARS Haber Girişi : 26 Ekim 2018 12:42

Kars'ta Kaza Yapan Asker Yaralı Eşini Bıraktı Kaza Yaptığı Kişiye Saldırdı

Kars'ta Kaza Yapan Asker Yaralı Eşini Bıraktı Kaza Yaptığı Kişiye Saldırdı

Kars Olay- Kars'ta sabah saatlerinde Yenişehir Mahallesi Ali Gaffar Okkan Bulvarı The Kars Park Oteli önündeki kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Kaza sonrasında olayın polis ve sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine kaza alanına çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Edinilen bilgiye göre Türk Silahlı Kuvvetler mensubu uzman çavuşun idaresindeki araçta eşi ve çocuğu bulunuyor. Kaza dolayısıyla eşinin hafif şekilde yaralandığı kazaya gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kazada araçlarda maddi hasar oluşurken kaza sonrasında araç sürücüleri arasında tartışma kavgaya dönüştü. Üzerinde kamuflajı olan uzman çavuş vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde diğer araç sürücüsüne hakaret ve küfür ederek saldırırken kavgayı çevre sakinleri ve polis ekipleri ayırıyor. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve müşahede altında tutulduğu bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.