ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 19 Temmuz 2020 01:09 Haber Girişi : 19 Temmuz 2020 01:10

Kars’ta Kaybolan Anne ve Oğlu Ölü Bulundu

Kars’ta Kaybolan Anne ve Oğlu Ölü Bulundu
İstanbul'dan Kars'a ev almak üzere gelen ve kendilerinden 8 gündür haber alınamayan anne ve oğlunun öldürülerek kuyuya atıldığı öğrenildi.

Kars Olay-Anne Figen (46) ve oğlu Mert Karadağ (24), 2 hafta önce ev almak için Kars’a geldi. Şehitler Mahallesinde ev baktıktan sonra kendilerinden haber alınamayan anne ve oğlunun bulunması için Emniyet Müdürlüğü özel ekip kurdu. Yapılan inceleme sonucunda anne ve oğlunun öldürülerek Cumhuriyet Köyü yakınlarında bir kuyuya atıldığı belirlendi.

 

Cesetleri kuyudan AFAD ve itfaiye ekipleri çıkarırken, jandarma ve polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

 

2 şüphelinin gözaltına alındığı cinayetin neden işlendiği, kimlerin ne için öldürdüğü araştırılıyor.

 

OLAYLA İLGİLİ İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Kars Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde: "12.07.2020 günü 155 Polis İmdat hattı aranarak İstanbul ilinden Figan KARADAĞ ve oğlu Mert KARADAĞ'ın yakınları kendilerinden 10 Temmuz 2020 tarihinden bu yana haber alamadıkları şeklinde ihbarda bulunmaları üzerine, Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışma neticesinde konu ile ilgili M.S (29)ve A.S. (29)gözaltına alınmış ve olay aydınlatılmıştır. Figan KARADAĞ ve Mert KARADAĞ'ın av tüfeği ile öldürültüğü tespit edilerek olayda kullanılan av tüfeği ele geçirilmiştir. Yapılan yer gösterme neticesinde cesetlerin bir su kuyusuna atıldığı tespit edilmiş gerekli otopsi işlemleri için adli tıp birimine gönderilmiştir."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.