KARS Haber Girişi : 04 Haziran 2019 23:00

Kars’ta İnternet Medyasına Yeni soluk

Kars’ta İnternet Medyasına Yeni soluk
Kars Pusula okuyucusu ile buluştu

Kars Olay-Teknolojik gelişmeler ile birlikte sosyal hayatın vazgeçilmezi haline gelen internet erişimi arttıkça internet haberciliğine olan ilgide aynı paralelde artış seyrediyor. Dünya genelinde sayıları milyonları aşan internet sitleri arasında hiç şüphe yok ki haber portalları en çok takip edilen yayın organları arasında yer alıyor. Kars’a Yön Veren Gazete sloganıyla yayın hayatına başlayan KarsPusula www.karspusula.com yayın hayatına başladı. Günün her saatinde özellikle Kars ve bölge için gelişmeleri okuyucularına aktaran Kars Pusula haber sitesi okuyucularından gelecek olan yeni önerileri ve tenkitleri bekliyor.
Adem Alp editörlüğünde yayın hayatına başlayan Kars Pusula internet haber sitesinde Kars’a ait A’dan Z’ye her şeyi bulmak mümkün. Kars halkına kaliteli ve tarafsız yayıncılık için söz verdiklerini söyleyen Kars Pusula İnternet Haber Gazetesi Sahibi Adem Alp, Kars’ın Pusulası olmayı hedeflediklerini belirterek olumlu her anlamda yapacakları haberlerle Kars’a yön vereceklerini Kars’a dair gelişen bütün olayları tarafsız ve objektif bir şekilde sunacaklarını, merak edilen tüm bilgilerin Kars halkı ile paylaşılacağını söyledi.

Bizler de KarsOlay Gazetesi Olarak Yayın Hayatına Yeni Başlayan Adem Alp yönetimindeki KarsPusula Gazetesine hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, inşallah daha güzel haberlerini okuyucularına ulaştırmasını temenni ediyoruz.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.