KARS Haber Girişi : 12 Eylül 2019 20:37

Kars'ta Hırsızlık Zanlısı Bir Kişi Tutuklandı

Kars'ta Hırsızlık Zanlısı Bir Kişi Tutuklandı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince Kars'ta hırslık yapan bir kişi yakalanarak adli mercilerce tutuklandı.

Kars Olay-Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Yazılı Açıklamada: "30/08/2019 günü ve 06/09/2019 günü iki ayrı işyerinde meydana gelen Nitelikli Hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğümüz Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; Hırsızlık olaylarını şüpheli şahsın gerçekleştirdiği çalmış olduğu paraları harcadığı tespit edilmiş olup, yakalanarak adli mercilerce sevk edilen şüpheli şahıs Ttutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Kars İl Emniyet Müdürlüğümüz olarak “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.