KARS Haber Girişi : 09 Şubat 2020 20:41

Kars'ta Gözler Vali Öksüz'de

Kars'ta Gözler Vali Öksüz'de
Kars'ta yarın termometreler adeta çatlayacak...

Kars Olay- Dün etkili olan kar yağışının ardından Sibirya soğuklarına teslim olan Kars'ta, termometreler yarın sıfırın altında 30’a dayanacak. Pazartesi gününe -27 derece ile uyanacak olan Kars'ta, veliler daha şimdiden tedirgin olurken, gözler Vali Türker Öksüz' çevrildi. Soğuk hava sebebiyle okulların Pazartesi günü tatil edilmesi çağrısında bulunan öğrenci velileri, “Tam da okula gidiş saatlerinde öğrenciler şiddetli soğuk havayla karışı karşıya kalacak. Türkiye’nin birçok kentinde kar yağışı ve soğuk hava sebebiyle okullar tatil edildi. Kars Valisi Sayın Türker Öksüz'ün de, Pazartesi günü okulların tatil edilmesi için talimat vermesini arzu ediyoruz” dediler.

 

Mevsimin en soğuk gününün Kars'ta yarın yaşanacağını vurgulayan öğrenci velileri, “Okullar böyle bir günde tatil edilmeyecekse, daha ne zaman tatil edilecek? Sayın Valimizin on binlerce öğrencinin sağlığını yakından ilgilendiren böyle bir konuda gereken hassasiyeti göstereceğine yürekten inanıyoruz” diye konuştular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Veli 09 Şubat 2020 21:02

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.