KARS Haber Girişi : 09 Eylül 2018 02:26

Kars'ta Gençler Çevre Temizliği Yaptı

Kars'ta Gençler Çevre Temizliği Yaptı
Çevre İçin Harekete Geç Projesi kapsamında bir araya gelen AK Parti Kars Gençlik Kolları üyeleri, Mesut Yılmaz Parkı Alanında ellerindeki torbalarla çevreye atılmış olan çöpleri topladı.

Kars Olay- Çevre Şehir ve Kültür Bakanlığı'nın başlalattığı Çevre İçin Harekete Geç parojesine AK Parti Kars Gençlik Kollarından destek geldi. Türkiye geneli 81 ilde eş zamanlı çevre temizliği yapılırken Karstan da AK Parti Kars Gençlik kolları teşkilatı Mesut Yılmaz dinlenme tesisinde çevre temizliği yaptılar.
Çevre temizliği sırasında, gazetecilere yapılan açıklamada, AK Parti Gençlik Kolları olarak çevre ve doğa temizliğine duyarlılık oluşturmak için 81 ilde eş zamanlı etkinlik yapıldığı belirtti. Yapılan açıklamanın devamında ise, “Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir ve bizler bu hareketimiz ile bir nebze de olsa çevre bilinci ile birlikte doğaya olan saygımızı artırmayı gaye edindik çünkü bu bir yaşam konusudur, bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.