ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Ocak 2019 11:05

Kars'ta Fuhuş Operasyonu: 27 Gözaltı

Kars'ta Fuhuş Operasyonu: 27 Gözaltı
Kars'ta Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri fuhuş operasyonu düzenledi. Operasyonda fuhuşa yer temini, fuhuş yapan yabancı uyruklu kadınlar ile bu 27 kişi gözaltına alındı.

Kars Olay- Kars'ta Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonunda 27 kişi gözaltına alındı. 

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada;"Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce il merkezinde fuhuş yaptığı, fuhuşa aracılık edip yer temininde bulunduğu tespit edilen şahısların yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;
15.01.2019 günü sabah saatlerinde 2 şüpheli şahıs ve fuhuş yaptığı tespit edilen biri Azerbaycan uyruklu olmak üzere 4 bayan şahıs yakalanmıştır. Haklarında işlem yapılan ve adli mercilere sevk edilen toplam 27 şahıstan 1 şahıs tutuklanmış, 1 şahıs adli kontrol şartı ile 24 şahıs ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmış, fuhuş yaptığı tespit edilen 1 yabancı uyruklu şahıs ise sınır dışı edilmiştir.
Halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.