EKONOMİ Haber Girişi : 17 Mayıs 2019 02:33

Kars'ta Fiyat Etiketi Denetimleri Başladı

Kars'ta Fiyat Etiketi Denetimleri Başladı
Kars Ticaret İl Müdürlüğü Ramazan ayı nedeniyle market ve manavlarda fiyat etiketi denetimini sürdürüyor.

Kars Olay-Kars Ticaret İl Müdürlüğü denetim ekipleri Ramazan ayı nedeniyle marketlerde manavlarda ve toptancı sebze halinde fiyat etiketi denetimini aralıksız sürdürüyor. Denetimlerde raftaki fiyatla kasadaki fiyat bir birini tutmadığı taktirde cezai işlem uygulanıyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Kars Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey şunları söyledi: "İl müdürlüğümüz ekipleri Ramazan ayı nedeniyle marketlerde manavlarda ve toptancı sebze halinde fiyat etiketi denetimi yapmaktadır. Denetimlerde raflardaki fiyat etiketi ile kasadaki fiyat etiketinin eşit olup olmadığının kontrolü için denetimlerine ekiplerimiz aralıksız devam etmektedirler. Raftaki fiyatla kasadaki fiyat bir birini tutmadığı taktirde raftaki fiyatın geçerli olması gerekiyor. En düşük fiyatı müşteriye yansıtmaları gerekiyor bununla ilgili herhangi bir şikayet olduğunda Ticaret İl Müdürlüğü vatandaşların ve tüketicilerin müracaat etmesini önemle rica ediyoruz. açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.