ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Mart 2020 16:01

Kars'ta FETÖ'nün 'Bölge Kadın İmamı' Tutuklandı

Kars'ta FETÖ'nün 'Bölge Kadın İmamı' Tutuklandı
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile mücadele ve örgütün deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Kars bayan yapılanması içerisinde bölge sorumlusu olan bir şahıs tutuklanarak ceza evine teslim edildi.

Kars Olay-Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Yazılı Açıklamada: "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile mücadele ve örgütün deşifre edilmesine yönelik Kars Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan ortak çalışma sonucu, Kars ilinde bayan yapılanması içerisinde bölge sorumlusu olan, örgütün gizli haberleşme programı BYLOCK'u kullandığı tespit edilen ve 2016 yılından itibaren aranma kaydı bulunan üst düzey örgüt mensubu Ş.Ö. (32) isimli şahıs, fiziki ve teknik takip sonucu 06.03.2020 tarihinde İstanbul ilinde yakalanmıştır. Kars iline getirilen şahıs adli işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kars Ceza Evine teslim edilmiştir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.