KARS Haber Girişi : 06 Eylül 2018 22:45

Kars'ta 'Çalışma Hayatındaki Güncel Gelişmeler' Semineri

Kars'ta 'Çalışma Hayatındaki Güncel Gelişmeler'  Semineri
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu tarafından düzenlenen “Çalışma Hayatındaki Güncel Gelişmeler” konulu eğitim semineri programı Kars'ta düzenlendi.

Kars Olay-Düzenlenen seminerin açılış programına; Kars Valisi Rahmi Doğan, 65 dönem UDH Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi Rahmi Doğan, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan birer konuşma yaptı. 

Programda konuşan Vali Doğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu tarafından düzenlenen eğitim seminerinin Kars’ta yapılamasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Seminer için Kars'a gelen misafirleri Harakani Hazretlerinin diyarı olan serhat şehrinde ağırlamaktan dolayı memnuiyetini ifade eden Sayın Vali Doğan, iki gün sürecek olan ve çalışma hayatında güncel gelişmelerin ele alınacağı eğitim seminerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Kars Valisi Rahmi Doğan'ın ardında kürsüye gelen TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’da serhat şehri Kars’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, düzenlenen seminer için değerli desteklerinden dolayı ilgililere teşekkürlerini ileterek konuşmalarını gerçekleştirdi.

Seminerin açılış programında en son konuşan 65 dönem UDH Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan’da tüm çalışan işçilerimiz için önem arz eden eğitim seminerinin Kars'ta düzenlenmesinden dolayı memnuniyetini ifade ederek konuşmalarını gerçekleştirdi.

Program, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın günün anısına 65 dönem UDH Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan’a plaket takdim etmesi ile sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.