KARS Haber Girişi : 03 Ocak 2019 22:53

Kars'ta Bu Pazar Hava Nasıl Olacak?

Kars'ta Bu Pazar Hava Nasıl Olacak?
Kars'ta hava nasıl olacak. 6 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan Sarıkamış Şehitleri Yürüyüş Programı'na hava nasıl olacak?

Kars Olay- Kars'ta soğuk hava etkisini arttırırken kar yağışı ara verdi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yayınlanan hava tahmin raporunda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini belirtirken, vatandaşların ve araç sürücülerinin don ve buzlanmaya karşı dikkatli olmasını belirtti.

 

Yapılan uyarıda; "Bölgemiz genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların, sürücülerin ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

 

Karsın Sarıkamış İlçesi'nde 6 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan Sarıkamış Şehitleri yürüyüş Programı günü kar yağışının olacağı ve hava sıcaklığının sıfırın altında 10 derecede olacağı değerlendiriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.