KARS Haber Girişi : 03 Haziran 2019 01:47

Kars'ta Bu Kez Trafik Ekipleri Karne Dağıttı

Kars'ta Bu Kez Trafik Ekipleri Karne Dağıttı
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Ekipleri çocuklara Karne verdi.

Kars Olay-Kars İl Emniyet Müdürlüğü Ramazan  Bayramı dolayısıyla karayollarında güvenlik tedbirlerini en üst düzeye çıkardı. Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler 9 günlük bayram tatili olmasına rağmen trafik denetimlerini 31 Mayıs - 10 Haziran 2019 tarihleri arasında 11 gün süreyle gerçekleştirecek.

Çocuklar Ebeveynlerine Trafik Karnesi Verecek İç İşleri Bakanlığı bu Ramazan Bayramı’nda da Kımızı Düdük kampanyasına devam edecek. Jandarma ve emniyet trafik personeli çocuklara kırmızı düdükle birlikte bir de çocuklara Trafik Karnesi dağıtıyor. 

Çocuklar Trafik Karnesi dağıtımı bugün de yapıldı. Bu karnelere,  araç kullanan anne ve babalarını trafikte uydukları ya da uymadıkları kurallar konusunda değerlendirme yapacak, notlar verecek. Çocuklar tarafından doldurulacak olan bu karneler 20 Haziran 2019 tarihine kadar #trafikkarnem hashtagi ve TrafikEgm twitter adresi ile paylaşılacak.  Karneler arasından en çok beğeni alan ilk yüz paylaşım sahibi öğrenci bisiklet ile ödüllendirilecek. Ayrıca öğrenciler karneleri http://www.trafik.gov.tr adresinden de temin edebilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.