KARS Düzenleme Tarihi : 02 Kasım 2020 15:07 Haber Girişi : 02 Kasım 2020 15:14

Kars'ta Bir Köy Karantinaya Alınırken Başka Bir Köyün Karantinası Kaldırıldı

Kars'ta Bir Köy Karantinaya Alınırken Başka Bir Köyün Karantinası Kaldırıldı
Kars’ta, koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında Kars merkezde bir köy karantina altına alınırken Kağızman'da ise bir köyde karantina kaldırıldı.

Kars Olay-Kars Valiliği Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kars Merkez Yücelen köyü karantina altına alınırken, Kağızman İlçesi Değirmendere Köyünde ise karantina kaldırıldı.

 

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada: "Kovid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; Merkez Yücelen Köyü, 2 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 12.00 itibariyle karantinaya alınmış olup köye giriş ve çıkışlar durdurulmuştur." denildi.

 

Yine Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada Kağızman Değirmendere köyünde uygulanan karantinanın kaldırıldığı duyuruldu açıklama:"Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; Kağızman Değirmendere Köyü’nde uygulanmakta olan karantina, 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 21.00 itibariyle kaldırılmıştır." şeklinde oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.