ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 06 Ağustos 2020 10:58 Haber Girişi : 06 Ağustos 2020 10:59

Kars'ta Aranan Üç Şahıs Yakalandı

Kars'ta Aranan Üç Şahıs Yakalandı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık-Dolandırıcılık Büro Amirliği ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerinin yapmış oldukları titiz çalışmalar olumlu sonuç verdi.

Kars Olay-2020 Yılı içerisinde il genelinde bir şahsın kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırması ve iş yerlerinden hırsızlık yapması olaylarını A.M. (38) isimli şüphelinin gerçekleştirdiği belirlendi. Bu şahsın cezaevi firarisi olduğu hakkında 20 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 20’nin üzerinde suçtan aranmasının olduğu tespit edildi ve şüpheli yapılan operasyon sonucunda yakalandı.

 

Ayrıca yapılan operasyonlar neticesinde Kasten Öldürme suçundan 6 Yıl 3 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan A.K. (40) ile 2006 yılından beri firari konumda olan Dolandırıcılık suçlarından 13 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 24.830 TL adli para cezası bulunan A.Y. (39) yakalandı.

 

Şüpheli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından,  adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.