KARS Haber Girişi : 15 Mart 2019 01:10

Kars'ta 2 Yaşındaki Eymen'in Atatürk Sevgisi

Kars'ta 2 Yaşındaki Eymen'in Atatürk Sevgisi
Karsın Selim İlçesi'nde yaşayan 2 yaşındaki Eymen Aymelek isimli çocuğun "Atatürk büstüne" sarılıp öpmesi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Kars Olay- Karsın Selim İlçesine bağlı Bayburt Köyü'nde yaşayan 2 yaşındaki Eymen Aymelek'in Atatürk sevgisini gösteren fotoğrafları sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

 

Kars'ın Selim İlçesi'nde bulunan devlet hastanesinde çekilen fotoğraflarda Atatürk büstüne sarılarak, Atatürk'ü öpen Eymen'in görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraflara kısa süre içerisinde çokça beğeni ve bu davranışından dolayı tebrik eden kullanıcılarda oldu.

 

Kars Güncel Gazetesi olarak sizler için 2 yaşındaki minik Eymen'in ailesine ulaştık ve sosyal medyada yayınlanan fotoğrafları sordu.

 

Baba Ali Aymelek, Karsın Selim ilçesine bağlı Bayburt Köyü'nde yaşadıklarını, çiftçilik yaparak geçimlerini sağladıklarını söyleyerek, Eymen'de olan Atatürk sevgisinden bizlere bahsetti. Öyleki  2 yaşındaki  minik Eymen'in Atatürk'ü görmek istiyorum isteklerine karşılık baba Ali Aymelek'te bu yola başvurarak Selim İlçe Devlet Hastanesi'nde bulunan Atatürk büstüne minik Eymen'i götürerek bu isteğini yerine getirmiş olduğunu söyledi.

 

Baba Ali Aymelek, üç cocuklarının olduğunu ve Eymen'in en küçükleri olduğunu, ayrıca Eymen'in Bayburt Köyü'nden sadece Atatürk'ü görmesi için Selim İlçesi'ne getirdiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.