SPOR Haber Girişi : 08 Mart 2019 23:26

Kars Sipahi Gençlik Spor'dan Centilmen Davranış

Kars Sipahi Gençlik Spor'dan Centilmen Davranış
Kars Sipahi Genlik ve Spor Kulübü Derneği "8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hasta kadınları unutmadı

Kars Olay- Kars Sipahi Genlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Spor kulübü dernek yönetimi ve üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hastanede çalışan kadınları ziyaret ederek çiçek takdim etti. Daha sonra Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hasta anneleri ve personeli ziyaret ederek çiçek takdim etti.

 

Kars Sipahi Gençlik ve Spor Kulubü adına açıklama yapan dernek başkanı ve antrenör Serkan Uslu ile Gelişim Antrenörü Fevzi Keçeli, yaptıkları açıklamalarda, “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz bizi biz yapan değerli kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyor, birey ve vatandaş olarak hakların korunması yolunda yürüme azminde olduğumuzu ifade etmek istiyoruz’ ifadelerini kullandılar.

Öte yandan hasta kadınlar ve hasta yakınları bu anlamlı günde kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı Sipahi Gençlik Spor Kulübü üyelerine teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.