KARS Haber Girişi : 16 Ekim 2017 22:49

Kars Şeker Fabrikası Köylüyü Üzdü

Kars Şeker Fabrikası Köylüyü Üzdü
Kars Şeker Fabrikası önünde küspe almak için bekleyen yaklaşık 120 traktör ve 20 kamyon küspe sırasında yaşanan sıkıntılardan dert yandı.

Kars Olay- Kars Şeker Fabrikası 24 . Dönem Pancar Alımı'nın başlamasıyla birlikte hayvansal gıda maddesi olarak besicilerin kullandığı küspe alımında yaşanan sıkıntılar adeta küspe almak için bekleyen çiftçileri çileden çıkarttı.

Çeşitli köylerden Kars Şeker Fabrikası'na gelerek traktör ve kamyonlarla küspe sırasına giren vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden beri bekledikleri, fabrikada her hangi bir satış işleminin yapılmadığını, yetkililerden kendilerine herhangi bir açıklamanın yapılmadığını ve burada beklemenin çok zor olduğunu belirttiler. Küspe almak için bekleyen köylüler sabahın erken saatinden buraya geldiklerini soğuk havada dışarıda beklediklerini herhangi bir konaklama ve yemek yenilebilecek bir alanın olmadığından dolayı Kars Şeker Fabrikası'na sitem ediyorlar. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.