ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Nisan 2018 01:26

Kars Polisinden Tırnakçı Operasyonu

Kars Polisinden Tırnakçı Operasyonu
Kars'ta Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri cüzdan çalan yankesiciyi tespit ederek düzenlendikleri operasyonla yakaladı.

Kars Olay-Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 23.03.2018 günü akşam saatlerinde Faikbey Caddesi üzerinde bir şahsın arka cebinde bulunan cüzdanının Yankesicilik suretiyle çalınması olayı ile ilgili çalışmalara başlanmış, yapılan araştırmalar kapsamında, olay yeri ve civarından temin edilen güvenlik kamera kayıtları tek tek temin edilerek görevlilerimizce incelenmiş, titiz çalışmalar sonucu yankesicilik olayını gerçekleştiren Şüpheli şahsın daha önceden hakkında hırsızlık ve diğer muhtelif suçlardan çok sayıda hakkında işlem yapılan 1 (bir) erkek şahıs olduğu tespit edilmiştir.


05.04.2018 günü gece geç saatlerde  ekiplerimizce yapılan operasyon neticesinde şahıs saklanmış olduğu yerde yakalanmış, Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından aynı gün adli mercilere sevk edilmiş olup tahkikat devam etmektedir.

Halkımızın mal ve can güvenliğinin teminatı olan Polisimizin bu tür asayişin bozulmasına yönelik olaylara karşı mücadelesi özverili ve kararlı bir şekilde devam edecektir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.