KARS Haber Girişi : 17 Mayıs 2019 23:00

Kars Polisinden Apart Uygulaması

Kars Polisinden Apart Uygulaması
Kars'ta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube polis ekipleri kentte bulunan günübirlik kiralanan evlere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Kars Olay-Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada: "Kars Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce; sisteme kayıtlı olan günübirlik evlerin veri gönderip göndermediğinin kontrol edilmesi, sisteme kayıt olmadan işletilen günübirlik kiralanan evlerin tespit edilmesine yönelik olarak 16.05.2019 günü 22 ekibin katılımı ile ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetlemeler neticesinde 102 daire kontrol edilmiş olup, vatandaşlarımızın genel olarak ilgili mevzuata uygun hareket ettikleri tespit edilmiştir.
1 şahsa 5490 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan idari işlem yapılmış,
1 apart sahibine de 1774 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçundan idari işlem yapılmıştır.
Halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir." denildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.