KARS Haber Girişi : 31 Ağustos 2018 00:27

Kars Polisi Şehit Mezarını Elleriyle Temizledi!

Kars Polisi Şehit Mezarını Elleriyle Temizledi!
Kars’ta bu gün 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Garnizon şehitliğinde bir polis memurunun davranışı her kesi duygulandırdı.

Kars Olay / ÖZEL- Kars'ta, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, düzenlenen törenlerle kutlandı. Atatürk anıtına çelenk bırakılması, Valilik makamında tebriklerin kabulü ile başlayan tören Kars Garnizon Şehitliği’nde devam etti.
Şehit mezarının üzerindeki yabani otları elleriyle temizleyen polis memurunun o davranışı ise görenleri duygulandırdı. Kars’ın protokolü Şehit mezarlarına karanfil bıraktığı sırada Kars Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurunun Şehit mezarının üzerindeki yabani otları elleriyle alıp mezarı temizlemesi ise günün en anlamlı karesi oldu. Kars Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurunun bu duyarlı davranışı ise görenler tarafından helal olsun dedirttirdi. Bu Aziz vatanı bizlere bırakmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatırasına ise yine polis sahip çıkmış oldu. Bizler bu anı yaşarken duygulandığımız gibi eminiz ki sizlerde bu fotoğraf karelerini görünce duygulanacaksınız. Bu duyarlı davranışından ötürü Kahraman Türk Polisimizi kutlayarak HELEL OLSUN diyoruz.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.