KARS Haber Girişi : 28 Kasım 2019 15:54

Kars Özel İdare 8 Köyün Yolunu Daha Kilit Parke Taşına Kavuşturdu

Kars Özel İdare 8 Köyün Yolunu Daha Kilit Parke Taşına Kavuşturdu
Kars'ta KÖYDES projesi kapsamında 8 köyün daha kilit parke taşı yapım çalışmaları tamamlandı.

Kars Olay-2019 Yılı Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi Ödeneğinin İller ve İlçeler Bazında Dağılımına, Kullandırılmasına, İzlenmesine ve Denetimine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Karar gereğince tahsis edilen KÖYDES ödenekleri kapsamında, köy yollarının kalite ve standartlarının yükseltilmesi amacıyla Kars Merkez Alçılı, Tekneli, Ayakgedik, Yağkesen, Yalınkaya, Arslanizi, Akbaba ve Kümbetli köylerinde kilit parke taşı yapım çalışmaları tamamlandı. 

 

Köy yollarının kalite ve standartlarının yükseltilmesi amacıyla Kars Merkez Alçılı, Tekneli, Ayakgedik, Yağkesen, Yalınkaya, Arslanizi, Akbaba ve Kümbetli köylerinde kilit parke taşı yapım çalışmaları tamamlandı. 8 köyde toplamda 16,500 metrekare kilit parke taşı yapılan köylerde vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, Kars Valisi Türker Öksüz, Kars İl Özel İdaresi  ve diğer yetkililere teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.