İLÇELER Haber Girişi : 22 Aralık 2018 00:03

Kars Olay Yazdı Sarıkamış Kayak Merkezinin Canlı Yayın Kameraları Çalıştı

Kars Olay Yazdı Sarıkamış Kayak Merkezinin Canlı Yayın Kameraları Çalıştı
KarsOlay'ın iki kez manşetine taşıdığı "Sarıkamış Kayak Merkezinin Canlı Yayını Bir Sezon Sürebildi" haberinden sonra canlı yayın kameraları çalışmaya başladı.

Kars Olay-Geçtiğimiz sene devreye giren Sarıkamış Kayak Merkezi Canlı Yayın Projesi bu sezon başından ihtibaren çalışmıyordu. KarsOlay Sarıkamış Kayak Merkezindeki canlı yayın kameralarının çalışmamasını iki kez gündeme getirerek kamuyounun sesini yetkililere duyurmayı başarmasıyla birlikte, Telekom Altyapısından  kaynaklanan Teknik sorunlar giderilerek bu gün canlı yayın kameraları yeniden devreye alındı. Türkiye'deki tüm kayak merkezlerinde olduğu gibi artık Sarıkamış Kayak Merkezinide isteyenler Kars Valiliği Resmi Sitesi üzerinden  http://www.kars.gov.tr/canli-yayin linkini tıklayarak izleyebilecekler. KarsOlayın gündeme getirdiği ve akabinde ise yetkilierin duyarsız kalmadığı bu duvranıştan ötürü bir kez daha kamuoyu adına teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Teşekkürler Kars Valiliği, Teşekkürler Kars Valisi Türker Öksüz, Teşekkürler Sarıkamış Kaymakamlığı, Teşekkürler İl Özel İdaresi, Teşekkürler Sarıkamış Dağ. A.Ş. Yetkilileri.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • samet reiz 16 Aralık 2019 14:27

    canli yayin izliyim diye tikladim fakat link calismadi sanirim yine ayni sorun var hangi isimizi dogru yapiyoruz ki zaten