ASAYİŞ Haber Girişi : 06 Haziran 2018 00:01

Kars Narkotik Sokak Satıcılarına Operasyon Yaptı

Kars Narkotik Sokak Satıcılarına Operasyon Yaptı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik operasyon yapıldı.

Kars Olay- Kars Emniyet'inden yapılan çalışmalarda; il merkezinde 3 şahıs tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretinin yapıldığı ihbarı alındı. Yapılan araştırmalar sonucu ihbara konu şahısların açık kimlik ve adres bilgilerinin tespit edilmesi üzerine ikametlerine eş zamanlı yapılan operasyon düzenlendi. Operasyonlarla 25 Mayıs 2018 tarihinde şahıslar yakalandı ve yapılan aramalarda 5 gr uyuşturucu madde ve 12 adet uyuşturucu hap ile birlikte 1 adet 9 mm çapında tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve 3 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) suçu kapsamında adli işlem yapıldı. İşlemleri sonrasında mahkemeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kars İl Emniyeti'nden yapılan açıklamada, “Kars Emniyet Müdürlüğümüz tarafından gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve organizasyonları tespit edilerek, uyuşturucu madde arzının önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla ve artarak devam etmektedir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur” açıklamasında bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.