ASAYİŞ Haber Girişi : 14 Mart 2018 14:55

Kars Merkez Maksutçuk Köyünün Camisi Yandı!

Kars Merkez Maksutçuk Köyünün Camisi Yandı!
Kars'ta Merkeze bağlı Maksutçuk Köyü Camisinde yangın çıktı. Çıkan yangında caminin kalorifer dairesi ve giriş kısmı kullanılamaz hale geldi.
Kars Olay- Kars'ta Merkeze bağlı Maksutçuk Köyü Camisinde yangın çıktı. Çıkan yangında caminin kalorifer dairesi ve giriş kısmı kullanılamaz hale geldi.
Merkeze bağlı Maksutçuk Köyü camisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kazan dairesi kısmında yangın çıktı. Yangını gören köylüler müdahale ederek durumu Kars Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. Köylülerin müdahalesiyle yangının bir kısmı kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin de gelmesi yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Camii içerisinde maddi hasarın oluştuğu camide itfaiye ekipleri, hasar tespit çalışması yaptı.
Köylü vatandaşlar yetkililerden camilerinde meydana gelen yangının hasarının giderilmesi için yardım talebinde bulundular. Öte yandan yangın çıkan camide imam hatip ve müezzin görevlisinin olmadığı, son çıkan atama ve tayin ile burada İl Müftülüğü görevlisinin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.
  
  
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.