KARS Haber Girişi : 28 Mayıs 2019 22:00

Kars Kent Meydanı Karanlığa Gömüldü

Kars Kent Meydanı Karanlığa Gömüldü
Kars Valiliği İl Özel İdaresince GAMP konağı yanında geçtiğimiz yıl yaptırılan Kent Meydanı karanlığa gömüldü.

Kars Olay- Geçtiğimiz sene Kars İl Özel İdaresi tarafından GAMP konağının bitişiğine yaptırılan ve vatandaşların gündüz ve akşam saatlerine dinlemeyi tercih ettiği Kent Meydanının neredeyse 10 gündür akşamları ışıkları yanmıyor. Kars’ta caddenin neredeyse tam merkezinde bulunan Kent Meydanın akşamları ışıklarının yanmamasına vatandaşlar “Kimsenin Kars’ı Karanlığa Gömmeye Hakkı Yok!” diyerek tepki gösterdiler. 
Özellikle akşam saatlerinde oturarak dinlendiklerini söyleyen bazı vatandaşlar ise; “İftardan sonra biz her zaman buraya geliyoruz zaten, bir haftadır yanmadığını fark ettik bizde. Buradan yetkililere seslenmek istiyoruz, bunu neden yapmıyorlar? Bu şehri karanlığa gömmenin bir anlamı yok. Her kim ki sorumluysa gelsin yapsınlar. Hatta akşamları buraya bayanlar geliyor ama parkın ışıklarının yanmadığını görünce geri gidiyorlar. Zaten şehrin meydanında da buradan başka park yok, olan parklarda uzak olduğu için gitmiyoruz. Bir çay içmeye geldik buraya oda ışıklar olmadığı için adeta park karanlığa gömülmüş.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.