KARS Haber Girişi : 01 Mart 2021 11:18

KARS JANDARMA'DAN ERKEN YAŞTA ZORLA EVLİLİK SEMİNERİ

KARS JANDARMA'DAN ERKEN YAŞTA ZORLA EVLİLİK  SEMİNERİ
Kars İl Jandarma Komutanlığı Kadın ve Çocuk Suçları Kısım Amirliğince Kars Valiliği “Erken Yaşta Evlilikle Mücadele İl Eylem Planı” kapsamında seminer düzenlendi.
KARS JANDARMA'DAN ERKEN YAŞTA ZORLA EVLİLİK SEMİNERİ

Kars Olay-  Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Kars İl Jandarma Komutanlığı Kadın ve Çocuk Suçları Kısım Amirliğince Kars Valiliği “Erken Yaşta Evlilikle Mücadele İl Eylem Planı” kapsamında; asayiş olaylarının azaltılması ve okula gönderilmeyen çocukların okula devamlarının sağlanması amacıyla 23-24 Şubat 2021 tarihlerinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin katılımıyla Halefoğlu Köyü’nde görev yapan öğretmenlerimize ve vatandaşlarımıza bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti icra edilmiştir. Kars İl Jandarma Komutanlığı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okutulması ve erken yaşta zorla evlendirilmemeleri için ilgili diğer kurumlarla birlikte çalışmaya devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.