İLÇELER Haber Girişi : 13 Mart 2019 23:48

Kars’ın Vekilleri Sarıkamış'ta Esnaf Ziyaretinde

Kars’ın Vekilleri Sarıkamış'ta Esnaf Ziyaretinde
65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı MHYK Üyesi Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç ve partililerle birlikte Sarıkamış'ta esnafı ziyaret ettiler.

Kars Olay-65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı MHYK Üyesi Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve partililerle birlikte Sarıkamış'ta esnafı ziyaret ederek 31 Mart 2019 yerel seçimler için Sarıkamış Belediye Başkan adayı Göksal Toksoy için destek istediler. Sarıkamış'ta öğlen saatlerinde başlayan esnaf ziyaretlerini akşam saatlerine kadar sürdüren Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, ve Sarıkamış Belediye Başkan Adayı Göksal Toksoy AK Parti Sarıkamış Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek partililerle buluştular. Esnaf ziyaretinin ardından taziye ziyareti yapan AK Partililer daha sonra Kars'a geri döndüler. Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç yarın ise Kars'ın diğer ilçelerindeki esnafları ziyaret ederek Belediye Başkan adaylarına yerel seçimler için destek isteyecekler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.