KARS Haber Girişi : 19 Haziran 2019 22:50

Kars'ın Caddeleri Başıboş Köpeklerden Geçilmiyor!

Kars'ın Caddeleri Başıboş Köpeklerden Geçilmiyor!
Kars'ta akşam saatlerinde gruplar halinde gezen başıboş köpekler, özellikle çocukların ve kadınların korkulu rüyası haline geldi.

Kars Olay- Kars'ta mahalle aralarında sürüler halinde dolaşan ve kentin en işlek caddelerinde bile sıkça görülen başıboş köpeklerden vatandaşlar kurtulmak artık kurtulmak isteyerek yetkililerden bu durum için aadaım atmalarını istiyor. Şehir merkezinde özellikle sabah ve geceleri dolaşan başıboş köpekler tehlike saçıyor. Bu gün akşam saatlerine şehrin en işlek caddesi olan Faikbey Caddesi ve Gamp Caddesinin kesitliği kavşağı kaldırım üzerinde sürüler halinde yatan köpekler vatandaşları tedirgin ediyor. Vatandaşlar yolda yürürken tedirgin olduklarını ve yetkililerin sokak köpekleri konusunda bir çözüm bulmalarını istedi. GAMP konuğının önündeki kaldırımda sürüler halinde yatan köpeklerin arasından tedirgin bir şekilde geçen vatandaşlar, "Kars'ın her tarafı köpek doldu. Özellikle bayanlar ve çocuklar köpeklerden çok korkuyor. Önceleri akşamları toplu halde dolaşırlardı, şimdi gündüzleri de ortaya çıkmaya başladılar. Akşamları zaten caddelerde köpek korkusundan gezilemiyor. Bazen 20'den fazla köpek bir arada oluyor. Başıboş köpeklerin kuduz olup olmadığını da bilmiyoruz. Bu konuda yetkililer tarafından önlem alınmasını ve gerekenin yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştular. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.