EKONOMİ Haber Girişi : 06 Mart 2020 13:47

Kars İl Özel İdaresi 2020 Yılı Yatırımları Değerlendirme Toplantısı

Kars İl Özel İdaresi 2020 Yılı Yatırımları Değerlendirme Toplantısı
Kars Valisi Türker Öksüz'ün başkanlığında İl Özel İdaresi'nin yatırımları ile 2020 yılında yapılması planlanan yol, içme suyu ve diğer alt yapı projeleri masaya yatırıldı.

Kars Olay-Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında İl Özel İdaresi'nin yatırımları ile 2020 yılında köylerde yapılması planlanan yol, içme suyu ve diğer alt yapı projelerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

 

2020Yılında yapılması polanlanan toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Cengiz ve ilgili personel katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sibel inan 28 Haziran 2020 14:54

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.