KARS Haber Girişi : 09 Kasım 2017 16:21

Kars İl Özel İdarenin Yolları Köylere Prestij Kazandırdı

Kars İl Özel İdarenin Yolları Köylere Prestij Kazandırdı
Kars İli, UHD Bakanı Ahmet Arslan’ın azimli çalışması ve gönderdiği bütçe ile gün geçtikçe çıtası yükselerek yatırımlar yapılan iller arasında yer alıyor. Bunların en başında BTK’nın bitmesi ve Lojistik Merkezi inşaatının hız kesmeden devam etmesi geliyor

Kars Olay-Kars İl Özel İdaresi’nin köy yollarına asfalta başlaması, köylüsü kentlisiyle herkesi memnun etmiş, Bakan Ahmet Arslan‘a ve Vali Rahmi Doğan‘a teşekkürlerini basın aracılığıyla iletmişlerdir. Bütün çalışmaların önünü açan UHD Bakanı Ahmet Arslan’ın tahsis ettiği bütçe  ve Kars Valisi Rahmi Doğan‘ın azimli gayretleriyle İl Özel İdaresi 2017 yılı iş sezonunda “performansının en üst seviyesine çıkmış”, teknik personel ve işçisiyle köy yollarında amansız ve dur durak bilmeden çalışmalarına devam etmiştir.
Kars Merkez ve ilçe köy yollarının asfalt çalışmalarında bu yıl içerisinde hedeflerine ulaşan Kars İl Özel İdaresi, beyinlerde ve dudaklarda şu cümlenin kurulmasına engel olamamıştır…
Çalışmaları canlı gören her gözePERFORMANS DEDİĞİN İŞTE BÖYLE OLUR !”  dedirtmiştir…. KARS İL ÖZEL İDARESİ… Yolunuz,  yaptığınız ve altına imzanızı çaktığınız yollar gibi açık ve daim olsun!

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.