KARS Düzenleme Tarihi : 26 Temmuz 2020 00:25 Haber Girişi : 26 Temmuz 2020 00:39

Kars İl Özel İdare'den Köylere Özel Hizmet

Kars İl Özel İdare'den Köylere Özel Hizmet
Kars İl Özel İdaresi ekipleri köylerde kışın karla mücadele yaparken yazın ise kırsal alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kars Olay-Kars İl Özel İdaresi ekipleri içelerde kanalizasyon yapımı, köylerde harfiyat çalışması, yol çalışmaları, yol kumlama çalışmaları ile bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor.

 

 

Kars İl Özel İdaresi'nin yatırımları ile 2020 yılında köylerde yapılması planlanan yol, içme suyu ve diğer alt yapı projelerini sezonun başlamasıyla birlikte hayata geçiren Kars İl Özel İdare ekipleri Kars'ın ilçeleri ve köylerine hummalı bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyor.

 

Özellikle kış ayının bitmesiyle birlikte bozulan köy içi yollarının düzeltilmesi için çalışma başlatan Kars İl Özel İdaresi ekipleri makine ve ekipmanlarıyla birlikte köy yollarını adeta deyim yerindeyse şantiyeye çeviriyorlar. Bozulan köy içi yollarında çalışmalarını aralıksız sürdüren Özel İdare Ekiplerinin sezon bitimine kadar bozulan köy içi yollarını tamir ve tesviye yapım işini sürdüreceği öğrenildi.

 

Köylerdeki çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren köylüler Başta Kars Valisi Türker Öksüz olmak üzere, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcılarına, Yol Müdürüne, ve özel idare çalışanlarına teşekkürlerini belirttiler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.