EKONOMİ Haber Girişi : 31 Mart 2018 13:41

Kars Hayvan Pazarları İnternete Taşındı

Kars Hayvan Pazarları İnternete Taşındı
Kars’ın hayvan satışı piyasası internete taşındı

Kars Olay- Kars’ta 1975 yılından buyana hayvancılık sektöründe besicilik yapan Albayrak hayvancılığın sahibi Saim Güneş hayvan satışlarını internete taşıdı. İnternet sitesi üzerinden besledikleri hayvanları satmaya başlayan Saim Güneş http://www.karshayvanpazarlari.com/ adlı siteyi açtı. 
Kars Albayrak Hayvancılığın sahibi Saim Güneş açıklamasında; “Bizler Albayrak Hayvancılık Olarak Kars ve Türkiye için hayvan yetiştiriciliği ve besiciliği yapmaktayız. Kars Albayrak Hayvancılık olarak 1975 Senesinden Buyana Hayvancılık Sektöründe Besicilik ve aynı zamanda Hayvan Alışveriş Piyasasında Hizmet Vermekteyiz. Veteriner hekimler kontrolünde tamamen hijyenik koşullarda yetiştirdiğimiz büyük hayvanlarımızı ülkemizin 81 iline ve ilçelerine sorunsuz olarak satışını yapmaktayız.Siz Saygıdeğer Müşterilerimizden Aldığımız güven ve güç ile yıllardır sürdüğümüz hayvancılğı bundan sonrada inşallah güven ve istikrar ile devam ettiettireceğimizin garantisini yıllardır verdiğimiz gibi bundan sonrada vermeyi taahhüt ediyoruz. Son olarak, Kars Hayvan Pazarı Haftanın 5 günü açık olup elimizde yeterli olmayan malların hayvan pazarı ve Kars ve Bölgenin köylerinden temin edip siz değerli müşterilerimizin mağdur kalmamaları için elimizden gelen gayret ve çabayı sarf etmekteyiz.” dedi. 

ALBAYRAK HAYVANCILIK - SAİM VE VEDAT GÜNEŞ
Adres: Ortakapı Mah. Faikbey Caddesi No: 75 Merkez KARS 
Yazıhane Tel: 0747 212 57 60  GSM: 0536 729 55 84 Saim - 0536 622 19 77 Vedat

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.