KARS Haber Girişi : 29 Kasım 2021 16:31

Kars Harakani Devlet Hastanesinde Sağlık Çalışanına Şiddet

Kars Harakani Devlet Hastanesinde Sağlık Çalışanına Şiddet
Kars Harakani Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanı, hasta yakını tarafından şiddete maruz kaldı.

Kars Olay- Kars Harakani Devlet Hastanesi çocuk servisinde 2 yıldır görev yapmakta olan  hemşir Enes Safa Yurduöz hastaya işlem yaptığı sırada hasta yakını tarafından darp edildi.

 

24 saatlik nöbetinin teslim saatine 15 dakika kalmışken yatışı yapılan bir hastaya Nazal irrigasyon ismi verilen işlemi yapmak için harekete geçen hemşir Enes Safa Yurduöz hasta yakını tarafından şiddete maruz kaldığını belirtti.

 

Odaya girdiğinde aileye yapacağı işlemi açıkladığını belirten Yurduöz,  işlemi sert yaptığı gerekçesiyle çocuğun babası B. V tarafından kafa atılarak şiddete uğradı

 

22 yaşında mesleğinin başında idealist bir hemşireyim diyen Yurduöz,  ailemden uzak insanlar için uğraşıyorum,  Gördüğüm bu muamele benim için bir travma etkisi yarattı ve ben artık bu mesleği nasıl devam edebileceğimi bilmiyorum her nöbet ölüm korkusu yaşamaktan tehdit edilmekten yoruldum, dedi.

 

SALDIRGAN TUTUKLANDI 

Şiddete uğrayan Yurduöz'ün şikayeti üzerine harekete geçen ppolis ekipleri saldırganı ikamet adresinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen  saldırgan B.V  tutuklanarak  cezaevine gönderildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.