KARS Haber Girişi : 22 Ağustos 2019 09:07

Kars DSİ O Yolda da Çevre Düzenlemesi Başlattı

Kars DSİ O Yolda da Çevre Düzenlemesi Başlattı
Kars Olay'ın manşetine taşıdığı "Kars DSİ Kendi Ormanına Hafriyat Döktü!" haberinin ardından Kars DSİ yerleşkenin alt kısmında bulunan alanda da çevre düzenlemesinin devam ettiği öğrenildi.

Kars Olay- Kars Olay'ın manşetine taşdığı ve kamuyounca da tepkilere neden olan haberin ardından Kars DSİ 24. Bölge Müdürlüğü yerleşkenin alt kısmında bulunan ve hafriyat dökülen alanda da çalışmaların devam etttiğiı öğrenildi. 

 

Kars DSİ 24. Bölge Müdürlüğü VİP protokol yoluna çevre düzenlemesi yaparken yerleşkenin başka bir kısmında ise hafriyat döküldüğü haberi üzerine DSİ tarafından yerleşkenin diğer kısmında da çalışmaların devam ettiği öğrenildi.  

 

Edinilen bilgiye göre yerleşkenin altı kısmına bırakılan hafriyatların ve kilit parke taşlarının oradaki çevre düzenlemesi için bırakıldığı öğrenilirken, kilit parke taşı bıraklın alanın da yaklaşık bir hafta içerisinde bitirilip vatandaşların hizmetine sunulacağı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.